Privacyverklaring

Privacyverklaring

Wat gebeurt er met jouw gegevens als je bestelt op www.crea-gea.nl? Dat vind je terug in deze privacyverklaring. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze verklaring is 01-01-2021.

1. Je gegevens

Tijdens het afrekenen van je bestelling bij CreaGea is het nodig om je gegevens in te voeren. Je kunt hierbij kiezen uit drie opties:

  • Bestellen zonder account aan te maken (eenmalig je gegevens invullen)
  • Bestellen en een account aanmaken (je gegevens zullen worden opgeslagen voor jouw gebruiksgemak)
  • Bestellen met een account (je gegevens zijn al eerder opgeslagen)

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Dit geldt voor alle drie bovenstaande opties. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

De gegevens die je verstrekt zijn:

  • Je achternaam en voorletter of voornaam
  • Je factuuradres
  • Je bezorgadres (indien dit adres anders is dan het factuuradres)
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je internetbrowser en type device (telefoon, tablet of pc)
  • Je telefoonnummer

Naast deze persoonlijke gegevens, bewaart het systeem van Mijnwebwinkel ook je bestelgeschiedenis. Ik gebruik deze gegevens alleen wanneer je in de toekomst een verrassingspakket bestelt. Ik bekijk dan welke producten je eerder besteld hebt, om dubbele verzending van producten te voorkomen.

Je kunt ten alle tijden contact met mij opnemen om je account te verwijderen.

2. Samenwerkingen

CreaGea werkt samen met andere bedrijven zoals een webwinkelsoftwarebedrijf, een nieuwsbriefsoftwarebedrijf, een payment processor en een postverzendingbedrijf.

Webwinkelsoftwarebedrijf
Mijnwebwinkel is het webwinkelsoftwarebedrijf waar CreaGea aan gekoppeld is. Je persoonsgegevens en bestelgegevens worden met Mijnwebwinkel gedeeld. Mijnwebwinkel gebruikt je gegevens alleen voor technische doeleinden en niet voor commerciële doeleinden. Zoals bij het kopje ‘je gegevens’ vermeld staat, maakt Mijnwebwinkel standaard gebruik van een beveiligde SSL-verbinding (je ziet een slotje en het woord ‘veilig’ bij de URL bovenaan je beeldscherm). Dit betekent dat jouw gegevens en eventuele wachtwoord veilig kunnen worden achtergelaten op CreaGea.

Payment Processor
Voor het afhandelen van de betalingen met iDeal is CreaGea aangesloten bij Mollie Payments. Je contactgegevens en betaalgegevens (bankrekeningnummer en betaalbedrag) worden met Mollie gedeeld en dat gebeurt via een goed beveiligde omgeving.

Postverzendingsbedrijf
CreaGea maakt gebruik van PostNL voor het verzenden van brievenbuspost en pakketpost. Ik deel alleen je adresgegevens door middel van je bezorgadres te vermelden op je pakketje. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het uitvoeren van hun diensten.

3. Waarvoor worden je persoonsgegevens verwerkt?

Ik gebruik je persoonsgegevens en bestelgegevens alleen voor het versturen van je bestelling. Mocht je je gegevens hebben verstrekt voor het ontvangen van de nieuwsbrief, dan gebruik ik je gegevens daar voor. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige verplichtingen te voldoen. Het gaat hierbij om de belastingdienst. De belastingdienst heeft geheimhoudingsplicht.

4. Wat zijn je rechten?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te passen of je account te laten verwijderen. Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@crea-gea.nl

Mocht je van mening zijn dat CreaGea niet goed omgaat met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Berkel en Rodenrijs, 01-01-2021.

Contactgegevens:
CreaGea
t.a.v. Gea Steijger
info@crea-gea.nl

© 2020 - 2022 CreaGea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel