Pakketten

Wij hebben verschillende pakketten in ons assortiment. Ideaal als je net begint met journalen en je graag een aantal mooie items in je collectie wil waarmee je kunt beginnen. Maar ook leuk als je een keer een nieuw thema aan je spulletjes wil toevoegen. Eens in de zoveel tijd maken we verrassingspakketjes. Dit doen we vaak in een leuk thema, zodat alle spulletjes bij elkaar passen. Dit kondigen we altijd van te voren aan op onze Insta pagina. 

Staan er nu even geen pakketjes? Dan zijn ze allemaal uitverkocht. Maar, ze komen weer terug! 

Sorteer op
 • Nieuw

  Verrassingspakket Thema Koffie
  Verrassingspakket Thema Koffie

  Hou je van verrassingen en koffie, dan is dit pakket echt iets voor jou! Een door mij samengesteld pakket, met allerlei mooie spulletjes uit de webshop. Alles passend in een koffie thema. Met dit pakket kan je gelijk aan de slag,…

  € 35,95
 • Nieuw

  Verrassingspakket Naturel tinten
  Verrassingspakket Naturel tinten

  Hou je van verrassingen en mooie naturel tinten, dan is dit pakket echt iets voor jou! Een door mij samengesteld pakket, met allerlei mooie spulletjes uit de webshop. Alles passend in de kleur Naturel. Met dit pakket kan je gelijk…

  € 49,95
 • Klein Pakketje Zacht Groen
  Klein Pakketje Zacht Groen

  Een prachtig pakketje gevuld met mooie items. Alle spulletjes zijn op elkaar afgestemd. Perfect om prachtige pagina's mee te maken in je journal!

  Het pakketje bestaat uit: - MU Sticker nummer 112
  - MU Clearstamp nummer 4
  - Note…

  € 12,95
 • Klein Pakketje Bloesem
  Klein Pakketje Bloesem

  Een prachtig pakketje in het thema Bloesem. Alle spulletjes zijn mooi op elkaar afgestemd, zodat je er prachtige pagina's mee kunt maken in je journal.

  Het pakketje bestaat uit:
  - MU Sticker nummer 185
  - Bloemenrol nummer 14…

  € 18,50
© 2020 - 2024 CreaGea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel